Preskoči na sadržaj
Info: 011 319 27 21 | office@sbt-alati.rs Tošin bunar 110, 11070 Novi Beograd
Info: 011 319 27 21 | office@sbt-alati.rs Tošin bunar 110, 11070 Novi Beograd
Kako do produžene garancije na 3 godine za Bosch alat zeleni? Detaljno uputstvo. - SBT Alati Beograd

Kako do produžene garancije na 3 godine za Bosch alat zeleni? Detaljno uputstvo.

Garanciju koju dobijete u našoj radnji SBT alati Beograd važi 2 godine a ukoliko želite da produženu garanciju na 3 godine za kupljeni Bosch alat zeleni (iz hobi ili baštenske varijante) kliknite OVDE

Rok za produženje garancije na 3 godine je 4 nedelje od datuma kupovine. Ukoliko se garancija u tom roku ne produži garancijski rok je 24 meseci za fizička lica i 12 meseci za pravna lica.

Uputstvo za produženu garanciju na 3 godine za Bosch alat zeleni – Korak po korak:

 1. Posetite stranicu za registrovanje klikom OVDE.

 2. Kliknite na dugme “Registruj” 

 

3. Upišite vašu e-mail adresu, smislite i unesite željenu šifru i potvrdite je i zatim kliknite na kvadratić da bude štikliran. Potom kliknite na dugme “Register


 

  4. Na vaš e-mail će stići zahtev za potvrdu registracije (mejl može da stigne u neki od sandučića – Nepoželjno, Promocije, Otpad itd. Proverite ih sve ako mejl ne vidite u normalnom prijemnom sandučetu). Potvrdite registraciju klikom na"Activate account", koji će Vas vratiti na sajt. 

   


   

  5. Prikazaće Vam se sledeći ekran gde se potvrđuje vaša registracija. Sada treba da kliknete na dugme"Continue’’.

   

  6. Zatim kliknite na dugme Login with your Bosch ID”

    

   

  7. Prikazaće Vam se prozor za logovanje. Potrebno je da unesete e-mail i šifru sa kojom ste prethodno kreirali nalog. Potom kliknite na Login”.

   


   

  8. Na iskačućem prozoru kliknite na Prihvati sve”, kako biste počeli sa popunjavanjem podataka Vašeg proizvoda.

   

   

  9. Unesite Vaše oslovljavanje gospodin/gospođa, ime i prezime i kliknite na “Prihvatam opšte uslove poslovanja” pa zatim na “Završavanje registracije”.

   

   

  10. Skrolujte na dole i kliknite na dugme “Produži garanciju sada”.

   

   

  11. Izaberite vrstu Vašeg alata. Pošto je su u pitanju Bosch alati zeleni (izaberiteBosch električni i baštenski alati”).

   

   

  12. Unesite kataloški broj artikla alata Bosch alata zelenog i baštenskog koji ste kupili - 10-cifreni broj tipa uređaja (vidi sliku) može počinjati ciframa 3603 ili 3600 (u izuzetnim slučajevima sa 0603 ili 0600). Ne nalazi se na pakovanju ili koferu, već na samoj mašini. Zatim kliknite na “Memorisanje i nastavak”.

   

   

  13. U sledeći prozor unesite datum kada ste kupili mašinu.

   

   

  14. Unesite serijski broj Vašeg uređaja – on se takođe nalazi na pločici alata, devetocifren je i spojen. NE počinje na 0603, ili 3603 i najčešće se nalazi ispod broja artikla.

     15. Izaberite mesto i način gde ste kupili Vaš alat. Ako ste mašinu kupili kod nas u online, ili stacionarnoj trgovini izaberite firmu SBT alati(link). Kliknite na dugmeMemorisanje i nastavak”.

   

  16. Unesite podatke o Vašoj adresi u odgovarajuća polja, štiklirajte kvadratićDa, pročitao sam uslove za 3 godine garancije i prihvatam ih” i odobravanje za korišćenje Vaših podataka. Zatim kliknite na“Završavanje registracije” (ako ne možete da kliknete na dugme, znači da ste propustili da odaberete, ili popunite neko polje na formularu iznad).

      

  17. Na strani koja se otvori kliknite na “Preuzimanje PDF-a”, time ćete preuzeti Vaš sertifikat. Odštampajte sertifikat i čuvajte ga zajedno sa fiskalnim računom i garantnim listom.

   

   

   

  18. Proces registracije je uspešno završen. Produžena je garancija za vaš Bosch alat  na 3 godine.

   Prethodni članak Gde se proizvode Bosch alati? U Kini? Ne baš.

   Postavite vaš komentar

   Komentari moraju biti odobreni pre nego se prikažu

   * Obavezna polja

   SBT ALATI - BLOG

   • Razlika između profesionalnih i hobi električnih alata: koje koristiti kada

    Razlika između profesionalnih i hobi električnih alata: koje koristiti kada

    Profesionalni električni alati su skuplji od verzija za hobiste, ali postoje i razlike u tome šta mogu da urade. Profesionalni alati su moćniji i napravljeni da podnose tešku upotrebu svaki dan umesto samo vikendom ili kao hobi. Električni alati za profesionalce u odnosu na hobiste nisu jednostavan slučaj da su profesionalni modeli bolji i vredni dodatnog novca. Svaka vrsta ima svoju svrhu, tako da morate znati kada da ih koristite i koji tip je pravi za svaki posao. Čitajte dalje da biste saznali više o ove dve vrste električnih stolara, njihovim prednostima i nedostacima, i kada se svaki od njih najbolje koristi.

    Čitaj sada
   • Busilica za beton-hilti busilica-elektricna busilica-bosch alati-alat beograd-prodavnica alata-SBT alati Beograd

    Top 10 najboljih Bosch električnih bušilica i štemarica za 2022. godinu

    Razlika između štemarice (GSH) i bušilice koja buši i štema (GBH) Bosch štemarica GSH je namenjana samo štemovanju dok je Bosch bušilica GBH ima dve funkcije: štemanje i bušenje. -Zašto bih ja kupovao samo štemaricu kad u ovoj drugoj imam i bušenje i štemanje 2 u 1? - rekao bi svaki razuman čovek. I pogrešio bi.Bosch električna bušilica GBH ima štemanje i bušenje ali je predviđena da 70% vremena buši a samo 30% štema. Majstori uglavnom je više koriste za štemanje a manje za bušenje. Time znatno skraćuju životni vek bušilice za beton GBH jer je koriste suprotno uputstvima proizvođača Bosch alata.

    Čitaj sada

   sbt alati logo

   011 319 27 21
   office@sbt-alati.rs
   Tošin bunar 110
   11070 Novi Beograd


   logo stb

   Imate pitanje za nas?
   Popunite formu ispod,
   a naš tim će vam odgovoriti
   u najkraćem mogućem roku!